42-годишната американска светска дама Парис Хилтън призна, че се е решила на

...
42-годишната американска светска дама Парис Хилтън призна, че се е решила на
Коментари Харесай

Парис Хилтън разкри истинската причина, поради която не може да има деца

42-годишната американска светска дама Парис Хилтън призна, че се е решила на сурогатно майчинство, тъй като е претърпяла контузия като тийнейджърка.  

Майката на две деца изясни, че към момента има „ доста посттравматично стресово разстройство от това, през което е минала “ в учебно заведение за проблематични младежи в Юта.

„ Ако съм в лекарски кабинет и ми бъде сложена инжекция или нещо сходно, безусловно ще получа паническа офанзива и няма да мога да вдишвам “, сподели Парис, представена от Romper.

„ Просто знаех, че няма да е здравословно за мен или за бебето да пораства в някой, който изпитва толкоз мощна тревога “, добави звездата.
 Парис Хилтън със сина си Финикс Парис Хилтън със сина си Финикс Снимка: Instagram/Парис Хилтън
През 2020 година светската персона сподели, че е била измъчвана физически, полово и прочувствено по време на съвсем едногодишния си престой в учебното заведение.

Тя твърди, че част от хипотетичното принуждение включва насилствени гинекологични прегледи, по време на които е държана срещу волята си.

Училището по-рано съобщи, че „ не утвърждава и не предизвиква никаква форма на принуждение “.
 Парис Хилтън със сина си Финикс Парис Хилтън със сина си Финикс Снимка: Instagram Parishilton
Сега Парис, която е женена за Картър Реум, има две деца - 10-месечен наследник Финикс и новородена щерка Лондон. И двамата наследници на звездата са родени от сурогатни майки.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР